25 Nisan 2017 Salı

Bağımsız Natar Köyleri

    

          Travian'da oyunun başından itibaren natar köylerini görebilirsiniz. Bu köyler bağımsızdır. Yani oyun otomatik kontrol eder. Hesabını silmiş veya oyuna girmediği için inaktif duruma düşen kişilerin köyleri natar köyüne katılırlar. Katılmayabilirler de tabi. Bu köyler kendileri asker basabilirler. Sadece gri bölgedeki natar köyleri saldırı yapabilir. Onlar da gri bölge içindeki köylere saldırı yaparlar.
 


      Natar köyleri reislenebilir mi?
     Evet bu köyler reislenebilir. Sadece merkez köyleri ve WW village köyleri reislenemez. WW village köyleri tılsımlar ortaya çıkınca reislenebilirler. O da Dünya Harikası kurmak içindir. Normal zamanlarda reislenemezler.

     Natar köylerini reislemek iyi olur mu?
    Açıkçası hayır demek isterim bu soruya. Çünkü reislenebilen natar köyleri genel de hammadde ve tahıl depolarıyla doludur. 20. seviyeye kadar çıkarmışlardır. En az 4-5 tane 20. seviye depo ile karşılaşırsınız. Bu köylerde hammadde alanları da yüksek değildirler. Bunları reislemek yerine normal oyuncuları reislemek daha mantıklıdır.

    Natar köylerinin merkez köyü nerededir?
    Evet var. Aşağıdaki resimde de gösterdiğimiz gibi haritanın en ortasında merkez köyleri vardır. 9 tarlalı bir köydür. yaklaşık 700 küsür puanı vardır. Terk edilmiş bölge olarak yazar ama üstüne tıkladığınız vakit natar merkez köyünü görebilrisiniz.

 
 
 
      Natar köyleri nerede bulunurlar?
     Normal oyuncuların bulunduğu her yerde vardırlar. Aşağıdaki resimde görebilirsiniz. Resimde gördüğünüz gri renkli köyler natar köyleridir.  Diğer köyler ise normal oyuncularındır.
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder