1 Nisan 2017 Cumartesi

Travian'da Gelişme Taktikleri

      Travian'da hızlı gelişmek için öncelikle 2. köyünü hemen kurmalısınız. Bunun için de Köşk'ü 10. seviyeye getirip 3 tane Göçmen basmanız gerekmektedir.

   Peki Ben Hızlı Bir Şekilde Nasıl 2. Köyümü Kurabilirim?
Öncelikle hangi ırktan olursanız olun en az 3 tane asker basmalısınız. Tabi bu başlangıç içindir. Normal serverlarda 120 saat (5 Gün) lük bir koruma zamanı vardır. Askerleri basıp varsa çevrenizde natar köylerine ya da vahalara saldırıp alabildiğiniz kadar hammadde almalısınız. Bu şekilde olabildiğince hızlı bir şekilde köşkü 10 yapıp 3 göçmen basıp 2. köyünüzü kurarsınız. Eğer çevrenizde koruma süresi bitmiş bir oyuncu varsa ona da saldırabilirsiniz. Ancak Dikkat! Sizin koruma süreniz bitmemişse saldırı yaptığınız anda koruma süreniz biter ve saldırılara açık olursunuz.

    Çevrenizdeki Oyuncularla Mesajlaşıp Tanışın.
   Çevrenizde bulunan oyuncular sizin koruma sürenizin bitmesini bekleyeceklerdir. Sizler koruma süresi içinde mesajlaşıp tanışın. İleride birlik kurulduğu vakit destek olursunuz birbirinize.

    Olabildiğince Asker Basın
    Başlangıçtaki gelişiminizi tamamladıktan sonra binaları yükseltirken basabildiğinizce asker basın. Hatta 100 altın biriktirebilirseniz Altın Üyelik'i alıp askerlerinizi kaçırma modu ile siz oyunda yokken bile korumuş olursunuz. Tabi bu özelliği saldırı askeri basmışsanız yapın. Savunma askerlerini size saldıranların askerlerini kesmek için kullanın :)

    Yağma Listesi Oluşturun
    Bunun için öncelikle Golden Üyelik (100 Altın) i almalısınız. yakın çevrenizdeki köylerden başlayarak çemberi genişlete genişlete bir yağma listesi oluşturun. Natar köyleri, inaktif olan normal köyler veya vahalar. Bunlardan alacağınız karınca kararınca hammadde ile gelişiminizi hızlandırırsınız.

     Yeni Köyler Alın
     Ya göçmen basarak (ki bu yol daha ucuzdur) ya da hangi ıra mensup iseniz Senatör, Reis ya da Kabile Reisi basarak başka bir oyuncunun bir köyünü alıp köy sayınızı arttırın. Ne kadar fazla köyünüz varsa o kadar fazla askeriniz ve hammadde  kaynağınız vardır. Birinci yol (Göçmen) hem daha ucuz hem de risksizdir. Ancak ikinci yol (Senatör vb.) basmak hem maliyetli hem de alacağınız başkasının köyü olduğu için o kişinin size karşı öfkesini de göze almalısınız. Ama oyunu bırakmış, uzun süredir oyuna girmemiş yani köyleri inaktif olan gelişmiş bir oyuncu bulursanız kaçırmayın. Tadından yenmez o tip oyuncular, hem hammadde hem de köy fethetme için birebirdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder